5 szuper strandkellék, ami nélkül nem érdemes elindulni


Amikor sorra akartuk venni, mi mindennel indulunk neki strandolni, nagy felismerésre jutottunk. A strandolásnak is van egy igen fontos vízválasztója, ami alapján rég nem ugyanaz az élmény, mint régen. Gondolhatnánk itt az uralkodó divattrendekre, az újonnan felkapott desztinációkra, az egyes országok kultúrájára, de nem, közel sem ezek azok, amik a mi strandolási szokásainkat befolyásolják.

Mi sem gondoltuk volna, hogy ilyen nagy hatással lesz a nyári vakációnkra a tény, hogy gyerekes család lettünk, de bizony, teljesen más kerül már a strandtáskába, mióta két, három, esetenként öt csemetével indulunk útnak.

Ami korábban mindig volt nálunk:

 1. Naptej – maximum 15-ös faktorú, mert imádjuk a csokoládébarna bőrt
 2. Női magazinok és ponyvaregények – ilyenkor nagykanállal ettük a „kultúrát”
 3. A legmenőbb bikini/fürdőnadrág
 4. És a hozzá tökéletesen passzoló strandruha és szalmakalap
 5. Flamingós óriási úszógumi, sörtartós matrac, napszemüveg

És íme, ami most van nálunk:

 1. Naptej – minimum 50-es faktorú, mert a gyerek azonnal leég
 2. Könyv nincs, esélytelen szülőként 2 mondatot is olvasni, maximum kifestő füzet, mesekönyv és csurig töltött tablet mesékkel
 3. 13 különféle strandolós játék, homokozó vödör, dömper, labda, lapát, stb.
 4. 3 féle váltás fürdőnadrág és bébi bikini, hogy a gyerek fel ne fázzon
 5. Ugyanennyi sapka, kalap, egyéb fejfedő a gyereknek – és minden, amivel árnyékot lehet fölé, alá, köré varázsolni
 6. Flamingós úszógumi, kis gumicsónak, karúszók, békatalp, stb.

A fentiekből ráadásul a duplája kell, mint amit az észérvek diktálnak, mert biztos, hogy a szomszéd fa alatt táborozó család valamelyik gyereke elveszi, vagy váltságdíjként kell felajánlanunk, ha a mi gyerekünk ragadja magához a másét.

Egyetlen egy dolog maradt régi életünkből, ami mindig kell a jó és önfeledt strandoláshoz, ráadásul még színes, vagány és szexi is lehet: ez pedig a strandtörölköző! A törölköző ugyanis az a hálás darab, amely egyszerre öltöztet, ápol és eltakar, lehet rajta feküdni, alatta átöltözni, belőle bunkert építeni, egyszóval NÉLKÜLÖZHETETLEN.

És ha már arra jutottunk, hogy az életünk és a strandolási szokásaink ennyire átalakultak, akkor úgy döntöttünk, a törölköző lesz az, amiben nem kötünk kompromisszumot. Mi ezért is imádjuk annyira a Balani Home-os törölközőket! Nézz csak szét webshopunkban és Te is garantáltan megtalálod a kedvencedet!