A hely, ahol jól indul a napod


Amikor a Balani Home-nál lakás dizájnról, otthonos lakásról, dekorációról írunk nem csak a nappalit értjük alatta. Egy lakásban több helyiség van és mindegyiket megillet egy kis figyelem, személyesség.  Vegyük példának a fürdőszobát.

Itt indul a napod. Felkelsz, bebotorkálsz a fürdőbe és jön a kis reggeli rutin. Ha tudatos, ha nem, pár percet biztosan ott töltesz, ébredezel, magadhoz térsz, lényegében felkészíted magad az előtted álló munkaórákra.

Miért ne lehetne a fürdő olyan hely, ami jó hangulatot, frissességet ad kora reggel, ahova szívesen mész be, ahol kicsit kikapcsolódhatsz?

Vedd végig a következő kérdéseket, hátha segítenek elindítani egy kis fürdőszoba „átalakításon”:

Túl nagy a csend?

Szerezz be egy hordozható mini-hangfalat. Körülbelül 56 fajtából lehet választani és a fürdőszobák átlagos méretéből kiindulva nem kell egy óriási teljesítményű készülék. Indítsd el a kedvenc számodat, ami kicsit felpörget vagy éppen relaxál a reggeli órákban.

Túl nagy a káosz?

Pakold el, amire nincs szükséged. Márpedig 4 féle balzsamra és 6 tusfürdőre biztosan nincs. Egyszerűsíts, legyen átlátható a helyiség, hagyj teret magadnak benne. Ne a zsúfoltsággal és túl sok tárggyal vedd körbe magad már kora reggel.

Nem is emlékszel rá, milyen régóta használod a törölközőidet?

Sokan nagyon ritkán cserélik a törölközőket, sok-sok évet kiszolgál 1-1 darab, ami valljuk be higiéniai okokból kifolyólag erősen megkérdőjelezhető. Javasoljuk, hogy váltsál. Ha pedig már meghoztad ezt a döntést, akkor minőségre váltsál. Hangold össze a színeket, nézd meg az anyagoakt. Melyik a kedvenced? Egész szettet vennél, vagy csak pár darabot?

 

Nézz körbe webshopunkban! Csodás GUY LAROCHE törölköző szetteink várnak Rád!

Kellemes fürdőszoba „renoválást” kívánunk!