Ajándékozz stílust és minőséget, ajándékozz Balanit!


Szeretitek a karácsonyi időszakot? A készülődést, az ötletelést? Webshopok fürkészését, hogy olyan ajándékot találjatok, aminek tényleg örül, majd akit megleptek vele?

Ti is azok közé tartoztok, akiknek ez heteket vesz igénybe? Segítünk egy picit!

Összeállítottunk Nektek egy listát, hogy szerintünk melyik Balani Home termék, melyik családtaghoz illik a legjobban! Természetesen ez csak tipp a részünkről, használjátok a fantáziátokat bátran!

Lássuk is:

Éppen házasodni készülő gyerek, testvér:

Igen, igen, ma már mindenki a borítéknak örül, tagadhatatlanul ez segíti a legjobban az indulást, de ha mégis szeretnél tárgyat is ajándékozni, akkor nézz körbe az ágyneműhuzatok között. Véleményünk szerint sokat számít, hogy milyen ágyneműhuzatot használsz otthon. Az ágyban annyi mindent csinálunk: alszunk, eszünk, szeretünk, filmet nézünk, vagy épp a tetején ugrálunk.

Friss házasokat lepjetek meg egy prémium minőségű ágyneműhuzattal, szép dísze lesz a hálószobának!:)

Nagyszülők, sorozat rajongó rokonok:

Két korosztály nagy sorozatfüggő, a nagyszülők, és akik egymás után nézik a jobbnál jobb mai sorozatokat. Ami közös, hogy sok időt töltenek a nappaliban bekuckózva, így lepjétek meg őket puha, meleg, prémium minőségű plédekkel!

GUY LAROCHE plédeink csodaszépek,  óriásiak, körülölelnek és nagyon jól mutatnak lakás kiegészítőként is!

 Szüleink generációja:

Belépsz a szüleid lakásába és ugyanúgy néz ki, mint gyerekkorodban? Szinte látod magad előtt, mennyire jót tenne az előszobának, nappalinak egy kis frissítés? Merj nagyot álmodni és lepd meg a lakásukat egy szőnyeggel!

Nézz körbe webshopunkban, rengeteg minta, szín, forma vár.

 Ajándékozz stílust és minőséget karácsonyra, ajándékozz Balanit!