Az otthonteremtés a legkisebbekkel kezdődik


Bizony, a legkisebbekkel és ez alatt éppúgy értjük a kis kacatokat, amelyektől otthonossá válik egy addig steril lakás, mint a gyerekeinkre. Hiszen tőlük lesz igazán hangos, színes és élettel teli bármilyen tér.

Mi a Balani Home-nál személyes tapasztalatból tudjuk, hogy a gyerekszobát nem lehet félvállról venni: a színek harmonikus megválasztása, a bútorok funkcionális összehangolása legalább annyira fontos, mint hogy milyen szőnyeg kerül a padlóra. És hogy miért?

Mert a gyerekek imádnak a földön játszani – életkorukból és fejlettségi szintjükből adódóan jó sokáig nem is tudnak máshol! Ebből kifolyólag pedig mi szülők is a földön töltünk jó pár évet: amíg a baba a játszószőnyegen fekszik, amikor már Legót építünk közösen, vagy épp a kisvasutat állítjuk össze.

De itt történnek az estébe nyúló sutyorgások, kamaszkorban a szőnyegen álmodozunk arról, hogy milyen lesz az első szerelem, vagy épp ide terülünk el akkor is, mikor hulla fáradtan véget ér a nap.

Nem mindegy tehát, hogy milyen az a padló, ahol élünk, alszunk, játszunk, pihenünk.

 

Szőnyegek vs. Parketta

Nézzünk csak szét a lakásba, ugye milyen furcsa lenne függönyök nélkül? Sokkal otthonosabb, ha szépen keretezik az ablakot kedvenc textíliáink. Nos, így vagyunk mi a szőnyegekkel is. A szőnyegek színt és melegséget varázsolnak a helyiségbe, kellemesek a lábnak, élmény a szemnek.

Ráadásul nem csak optikailag fűtik be a teret, hanem fizikailag is sokkal jobb érzés egy kellemes szőnyegen sétálni, feküdni, vagy mászni, mint a hideg kövön. Kisgyerekes szobába éppen ezért elengedhetetlennek tartjuk!

 

De milyen a jó szőnyeg?

A mai lakástextilektől azt várjuk, hogy ne csak funkcionálisan legyenek hasznosak, de varázsoljanak is otthont a lakásunkból. Mindezt lehetőleg barátságos és elérhető áron tegyék, a legjobb minőségben.

A Balani Home kínálatában ezért nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a mesés, vidám színektől a kissé letisztultabb irányig különböző mintájú, hangulatú darabokat sorakoztassunk fel, bármely korosztály számára.

Ma már nem kell örök életre lakástextilt választanod, bátran variáld a berendezésed korosztálytól, évszaktól, vagy akár hangulatodtól függően. Nézz szét webshopunkban, itt biztos megtalálod majd a kedvednek valót, ha pedig kérdésed lenne, mi mindig készséggel állunk rendelkezésedre!