Nyári felfrissülés - az otthonunkban is


Ki ne imádná nyáron a színek vibrálását, a vidám hangulatot, az élettel teli környezetet? Mi biztosan, ezért is választottunk a Balaninál izgalmasabbnál izgalmasabb nyári textíliákat! Gyere, nézz szét velünk csodaszép termékeink között!

Nyári hangulat a hálóban

Fontos a hálót nyáron is új köntösbe öltöztetni? Szerintünk igen! Nyáron ugyanis elpakoljuk a vastag paplanokat, takarókat és sokszor csak egy könnyű nyári paplan, vagy egy finom, lenge huzat szolgál takaróul. Mivel ilyenkor jobban izzadunk, nagyobb felületen érintkezik a bőrünkkel a huzat is, ezért kiemelten fontos, hogy jól szellőző, kellemes tapintású, bőrbarát anyagot használjunk.

Ráadásul a színek befolyásolják hangulatunkat: sokkal jobban esik felébredni egy finom, vidám mintájú ágyneműben, mint komor, sötét, télies huzatok alatt. A jó alvás nyáron is elengedhetetlen fontosságú, a kellemes ébredés pedig az egész napunkat bearanyozza!

Pléd a kánikulában?

Persze! Hiszen a Balani Home plédjei nem csak mutatósak, de remekül szolgálhatnak összebújós nyárestéken, hintaágyban ücsörgéshez, mesemondós összebújáshoz az apróságokkal, vagy akár magunk köré is tekerhetjük szúnyoginvázió esetén.

Egy kellemes tapintású, puha pléd elkélhet a legnagyobb forróságban is, ha máshogy nem – hát építsünk belőle bunkert a kicsiknek, vagy használjuk lakásdekorációként. A Balani plédek ugyanis nem csak a bőrünket kényeztetik, hanem a szemünket is!

Irány velünk a strandra!

Ez a nyár nem telhet el úgy, hogy ne szerezd be kedvenc Balani Home-os törölközőidet! A strandos szetted éke lesz, garantáltan kitűnsz majd velük a tömegből! Kellemes nedvszívó anyaguk, izgalmas színeik és menő mintáik különlegessé teszik a nyaralást!

Válassz Balani Home törölközőket a család minden tagjának és kezdődhetnek a nyári kalandok!

Kedvet kaptál otthonod átalakításához? Varázsolj velünk lakásból otthont és nézz szét webshopunkban, ahol prémium minőségű szőnyegeket, lakástextileket és különleges kiegészítőket találhatsz!