Tippek az őszi időjárás mellé. Tőlünk, Nektek.


Ti is szeretitek az őszt? Vagy sokszor unatkoztok és bezárva érzitek magatokat a kellemetlenebb idő miatt? Nincs tippetek mivel tudnátok elfoglalni magatokat?

Mi nagyon szeretjük ezt az évszakot, a színeit, a hangulatát és amilyen lehetőségeket magában rejt.

Össze is szedtünk pár tippet Nektek, mi mindenre jó szerintünk ez az időszak!

Túrázás:

Na nem a magashegyi túrákra gondolunk, hanem a kellemes erdei sétákra. Pakoljatok össze egy piknik kosarat, meleg teát termoszban, uzsonnát, pokrócot, amire rá tudtok ülni és pár puha Balani plédet amiben még fázni sem fogtok! Használjátok ki a kellemes őszi napokat, szedjétek össze a baráti társaságot, családot és menjetek ki a városból fellélegezni egy kicsit.

Lakás átalakítása:

Nincs alkalmasabb időpont a lakás átalakítására, mint a hűvösebb őszi hétvégék! Itt indul és itt végzed a napod, nagy hatással van a mindennapjaidra az otthonod hangulata, melyen rendkívül sokat tud dobni egy kis frissítés pár havonta. Használd ki ezeket a szürkésebb napokat egy kis inspirációra, nézegess képeket, vegyél pár kiegészítőt, mozgasd át a bútorokat. Szőnyegekkel teljesen új képet adhatsz a nappalidnak, hálószobádnak, használd őket bátran!

Kényeztető napok:

Képzeld el, hogy hazaérsz egy fárasztó nap után, kicsit átfázva, elfásulva. Szóljon ez az évszak az én-időről. Fürdőszoba, pár illatgyertya, egy jó könyv, pakolások, meleg fürdő… Pihenj, töltődj fel. Tekerd magad köré a puha, simogató törölközőink egyikét és kényeztesd magad kedvenc pakolásaiddal.

 A fenti tippek elég szerte ágazóak, reméljük sikerül kiválasztanod a kedvencedet, amelyik legjobban illik hozzád. Kellemes őszt kívánunk mindenkinek!