GYIK (erre biztos kíváncsi vagy)


Van bemutatóterem?

Termékeinket kizárólag webshopunkban áruljuk, nincs bemutatótermünk. Termékeinkkel kapcsolatban bármilyen kérdésed felmerülne, bátran keress minket elérhetőségeinken.

Hol tudom még a termékeket megvásárolni?

Termékeinket kizárólag nálunk, a webshopunkon keresztül tudod megvásárolni Magyarországon, mivel kizárólagosságot élvezünk minden, általunk forgalmazott termékre, beleértve a prémium minőségű GUY LAROCHE és NAF NAF legújabb termékeit is.

Kitől és mennyi idő alatt kapom meg a termékeket?

Fontos tudnod, hogy minden termékünk raktárról azonnal elérhető, ezért csupán néhány napot kell várnod, hogy megérkezzenek Hozzád. Rendelésed közvetlenül mi dolgozzuk fel, és készítjük össze a legnagyobb odafigyelés mellett. Várható szállítási idő általában a rendelés feldolgozásától számított 1-3 munkanap.

Hogyan tudok fizetni?

Webshopunkban az OTP Simple kényelmes és biztonságos rendszerén keresztül tudsz bankkártyával fizetni. Ezen kívül lehetőséged van a futárnál utánvétes fizetésre készpénzzel és bankkártyával is. Továbbá közvetlen banki utalással előre is tudsz fizetni. Ebben az esetben megrendelésedről szóló visszaigazoló e-mailben találod az utaláshoz szükséges információkat.

Külföldre is tudok rendelni?

Jelenleg csak Magyarország területére tudunk kiszállítást biztosítani.

Hogy történik a kiszállítás?

Rendelésed beérkezéséről egy visszaigazoló e-mailt kapsz az általad megadott e-mail címre. Ezt követően – lehetőségeink szerint mielőbb – a legnagyobb körültekintés mellett készítjük össze a csomagodat, és átadjuk a GLS futárszolgálatnak kézbesítésre, melyről szintén e-mailben értesítünk. Ezután várhatóan 1 munkanapon belül a futárszolgálat megpróbálja kézbesíteni a csomagod. A kiszállítás várható időpontjáról a futárszolgálat minden esetben e-mail értesítést küld.

Mi történik, ha nem tetszik a rendelt termék és vissza szeretném küldeni?

Amennyiben mégsem tetszene a rendelt termék, a kézhezvételtől számított 15 napon belül ingyenes visszaküldheted. Ebben az esetben töltsd ki elállási nyilatkozatot és mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot. A terméket az eredeti, sérülésmentes gyári csomagolásban készítsd össze, ezt követően pedig futárt küldünk érte. A termék visszaérkezését követően visszautaljuk vásárlásod összegét.

Még lenne kérdésem!

Bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatban kérlek, keress bennünket elérhetőségeinken.