Információk


SZÁLLÍTÁS

Fontos tudnod, hogy minden termékünk raktárról azonnal elérhető, ezért csupán néhány napot kell várnod, hogy megérkezzenek Hozzád a kiválasztott termékek. A várható szállítási idő általában rendelés feldolgozásától számított 1-3 munkanap.

Bruttó 10.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes!

Termékeinket GLS futárszolgálattal juttatjuk el hozzád, személyes átvételre nincs lehetőség. A kézbesítésről a futárszolgálat e-mail értesítést küld a kiszállítást megelőzően.

Kizárólag Magyarország területén belüli kiszállítást vállalunk.

FIZETÉS

Webáruházunkban bankkártyával, banki átutalással vagy utánvéttel is fizethetsz.

Válaszd Magyarország legnépszerűbb, leggyorsabb bankkártyás fizetési rendszerét, az OTP SimplePay-t. Az OTP fizetési felületén biztonsággal megadhatod bankkártya adataidat, melyekhez nem férünk hozzá és nem is tároljuk őket, csupán értesítést kapunk a fizetés sikerességéről.

Banki átutalás esetén a megrendelést követően tudod elutalni a fizetendő összeget, melynek beérkezése után küldjük ki csomagodat. Az átutaláshoz szükséges adatokat a megrendelésről szóló visszaigazoló e-mailben is megtalálod.

Átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: MB Project Consulting Kft.

Bankszámlaszám: 11747006-27252767

Közlemény: #rendelés száma
Bank: OTP Bank Nyrt.

A közvetlen banki átutaláson kívül az OTP Simple online fizetési rendszerén keresztül is kényelmesen, gyorsan és biztonságosan fizethetsz átutalással.

Utánvétes fizetés esetén a GLS futárnál tudsz fizetni készpénzzel vagy bankkártyával.

A vásárlásokról minden esetben elektronikus számlát állítunk ki, melyet a rendelésnél megadott e-mail címedre küldünk el, amint a vételár kiegyenlítésre kerül rendszerünkben.

KAPCSOLAT

Szeretnél jobban megismerni bennünket? További információra lenne szükséged a termékeinkkel kapcsolatban? Keress bennünket!

E-mail: hello@balanihome.hu

Mobil: +36 30 298 9533