Rólunk


Modern szőnyegek a letisztult és fiatalos otthonokba
Szia, jó, hogy itt vagy! Ha a lakástextilek új generációját keresed, akkor a legjobb helyen jársz! Mi élünk-halunk a letisztult, különleges és egyedi kiegészítőkért, legyen szó szőnyegekről, plédekről, vagy akár törölközőkről. A Balani Home azért jött létre, hogy Te is könnyedén megtaláld a Neked és otthonodnak megfelelő darabokat. Hisszük, hogy több éves tapasztalattal a hátuk mögött sikerült jól megismerni a vásárlóink igényeit és a piacon jellemző trendeket.
Dizájn szőnyeg
Mindig arra törekszünk, hogy széles és minőségi áruválasztékkal segítsünk azoknak, akik valami újat szeretnének a lakásuk, vagy házuk berendezésekor. Amellett, hogy minőségi termékeket árulunk, tanácsot is adunk, miként varázsolhatsz világos és áttekinthető formákkal kényelmes, modern és különleges otthont. Ki gondolná, hogy milyen nagy szerepe van ebben egy dizájn szőnyegnek?
Új formák és újragondolt lakberendezés elérhető áron
Bár széles körben vásárolják termékeinket, különösen nagy hangsúlyt fektetünk fiatal felnőtt vásárlóink igényeinek a kiszolgálására, hiszen ők azok, akik új életszemlélettel, az újdonságok iránti vággyal vágnak bele a lakás berendezéséhez és keresnek minőségi és modern szőnyeget elérhető áron.
Természetesen bármelyik korosztályhoz, vagy életstílushoz is tartozz, mi biztosak vagyunk abban, hogy találsz majd nálunk valami számodra kedveset az otthonodba!
Tudtad? A webshopunkban megtalálható valamennyi termékünkre kizárólagosságot élvezünk, minden termék azonnal raktárról elérhető, köztük a Naf Naf és a Guy Laroche felső kategóriás termékek is.